ChevelleForum.net

Go Back   Chevrolet Chevelle Forums > Chevrolet Chevelle Garage > Electrical

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 06-28-2016, 09:52 AM
shadowgray396's Avatar
shadowgray396 shadowgray396 is online now
Senior Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: Tigard, Oregon
Posts: 5,938
Default

I replaced all the wiring harness under the hood when I rebuilt the car. I wished I had done the one inside, but had it gone through and everything passed. Didn't get a chance last night to look at it, hopefully tonight.
__________________
Ray
1970 SS Chevelle Van Nuys Built
Reply With Quote
  #12  
Old 06-28-2016, 06:44 PM
RBeckman's Avatar
RBeckman RBeckman is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2010
Location: Fenton Mi
Posts: 1,419
Send a message via MSN to RBeckman
Default

Have you bypassed the clutch safety switch? Mine was wore bypassed when I bought it for some damn reason.
__________________
Ric Beckman
1969 Chevelle SS396
1972 Camaro SS350
Reply With Quote
  #13  
Old 07-01-2016, 07:45 PM
shadowgray396's Avatar
shadowgray396 shadowgray396 is online now
Senior Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: Tigard, Oregon
Posts: 5,938
Default

Starter shorted out after the rebuild and I think it also affected the ignition switch. Finally car is running and my pocket book got a lot lighter.
__________________
Ray
1970 SS Chevelle Van Nuys Built
Reply With Quote
  #14  
Old 07-01-2016, 09:10 PM
chevymaher's Avatar
chevymaher chevymaher is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2014
Location: Kentucky
Posts: 1,099
Default

A step in the right direction anyway.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 07:59 PM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Audiokarma.org